Budafok
+36 30 379 1269
Újpest
+36 30 221 0391

Tetősík ablak árnyékolás

Tetősík ablak árnyékolás

A tetőablak szárnyának belső oldalának tetejére felszerelt roló, ami lefele húzva 3 állásban megállítható, beakasztható. Teljesen lehúzott roló esetén az ablak és a roló széle között vékony fénycsík látható.

Belső roló az alábbi anyagtípusokból rendelhető:

Tokozott belső roló:
a tetőablak szárnyának belső oldalának tetejére felszerelt roló, ami két oldalán egy sínben fut, lefele húzva bárhol megállítható. Teljesen lehúzott roló esetén a kívülről jövő fény szabadon sehol sem hatolhat be.

Tokozott belső roló az alábbi anyagtípusokból rendelhető:

Külső hővédő roló:
a tetőablak tokjának tetejére kívülről felszerelt roló, ami egy rúd segítségével, lefele húzva a tetőablak alsó részén (kívül) beakasztható, így az ablak becsukásakor a roló kifeszül. Teljesen lehúzott roló esetén a kívülről jövő fény szabadon alig hatolhat be.

Külső hővédő roló az alábbi anyagtípusokból rendelhető:

Rolós szúnyogháló:
a tetőablak belső burkolásának belső falrészére szerelt rolós szúnyogháló, mely lehúzott állapotban teljesen megvéd a kívülről jövő nem kívánatos bogaraktól, szúnyogoktól.

Amennyiben bővebb információt szeretne erről a termékünkről, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken, vagy az ajánlakérő űrlapon keresztül.

Ajánlatkérés